ineoSecure

Har din multifunktionsprinter sikkerhedshuller?
Hvordan kan du være sikker på, at din virksomheds informationer og persondata er beskyttet mod datatyveri? Nu- tidens multifunktionsprintere indeholder et stort udvalg af funktioner og muligheder – hvilket desværre går hånd i hånd med en tilsvarende bred vifte af potentielle sikkerhedsmæssige smuthuller.
Develops svar på dette er en solid beskyttelse ved hjælp af ineo SECURE, som opfylder de strenge krav i den internationale it sikkerhedsgodkendelse ISO 15408.
Med ineo SECURE er du også klar til den nye EU-persondataforordning.

Fred i sindet
Hackere kan relativt enkelt få adgang til ineo multifunktionsprinteren, hvis standard password ikke er blevet ændret. Develop ændrer administrators standard password til et unikt og sikkert password, der forhindrer uautoriseret adgang. Vi forsyner også hver ineo multifunktionsprinter med en kontrolmekanisme for at sikre, at administrator password opfylder sikkerhedsmæssige krav om en kombination af karakterer, tal og tegn.

Dokumenter og harddisk er beskyttet med en adgangskode
Forretningskritiske dokumenter kan gemmes i en brugerbakke eller mappe på multifunktionsprinterens harddisk, der beskyttes med et password. Harddisken krypteres for at forhindre adgang til data, selv hvis harddisken fjernes. Harddisken låses med et ekstra password, som gør det umuligt at få adgang til den, selvom harddisken fjernes fra multifunktionsprinteren og installeres et andet sted.

Automatisk sletning af printjobs
Når dokumenter printes i virksomheden, bliver en masse potentielle fortrolige data sendt til multifunktionsprinteren og gemt midlertidigt. For at forhindre adgang til disse data, indstilles ineo SECURE til automatisk sletning af data – endnu en måde at beskytte kritiske data på.

Status på sikkerhedsindstillingerne i realtid
Multifunktionsprinteren kan indstilles til automatisk at sende administrator en notifikation hvis sikkerhedsniveauet ændres

Professionel rådgivning

Vores gennemskuelige aftaler sparer ofte vores kunder for op til 50 % i forhold til tidligere aftaler:

Serviceaftale tilbydes  helt uden binding eller grundbeløb.

Vi tør næsten garantere vi også kan spare din virksomhed for penge.

Lad os tage en uforpligtende snak.