fbpx

Reparation af printere & kopimaskiner

Uanset hvilken type kopimaskine eller printer det drejer sig om, kan vi hjælpe dig med reparationen. Book hurtigt din reparation nedenfor – så hjælper vi dig videre.

Reparation af printere og kopimaskiner

Uanset hvilken type kopimaskine eller printer det drejer sig om, så kan vi hjælpe dig med reparationen. Book hurtigt din reparation ind nedenfor – så hjælper vi dig videre.

Reparation af printere og kopimaskiner i hele landet

Vi er bedst på print, scan og kopimaskiner til erhverv – også når det gælder reparationer.

Der er ikke noget værre, end når teknikken driller. Uanset hvilken type kopimaskine I har, så kan vi hjælpe dig med at få den repareret. Vores veluddannede serviceteknikere servicerer langt de fleste produkter på markedet, og de tilsikrer altid, at du er hurtigst muligt oppe at køre igen.

Har du ikke allerede en serviceaftale hos os, så hjælper vi dig gerne alligevel. Send en hurtig forespørgsel via formularen – eller ring til os på tlf. 71999772.

 

Vil du have en fast serviceaftale?

En sericeaftale hos os inkluderer:

  • Toner
  • Alle forbrugsstoffer
  • Reservedele
  • Arbejdsløn og kørsel til tekniker

Får dit udstyr behov for et service besøg, så er en vores teknikere der inden for kort tid og sikrer dig dermed optimal oppetid. Din maskine kan endda også selv sende bud efter toner og servicebesøg. Så løber du aldrig tør for toner og teknikeren er hurtigt på din adresse, hvis der opstår problemer.

Vi binder dig aldrig op på en lang løbetid, og du betaler kun en lav pris pr. side, der inkluderer alt ovenstående. Vi kalder det service til markedets bedste priser og vilkår.

 

Øvrig support

Skal du have oprettet flere scanningsdestinationer, har I brug for at oprette et overlay til brevpapir, installeret drivere på en ny computer eller noget helt fjerde, så kontakt os blot for support. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.
Vi sidder klar ved telefonen!

 

 

Book reparation eller
opret en serviceaftale

 

Bare rolig, vi binder dig ikke op på noget – du er mere end velkommen til at forespørge, og så kan du til hver en tid sige nej tak.
Vores serviceaftaler er altid til markedets bedste priser og vilkår