fbpx

Dokupartner

 

Vi har specialiseret os i at sælge og servicere kopimaskiner, scannere, printere og kaffemaskiner til arbejdspladsen. Vi har tilsammen mere end 40 års erfaring med rådgivning om udstyr til kopi, print og scan samt softwareløsninger, der tilknytter sig hertil. Efter mange år hos de “store selskaber”, så vi et behov hos vore kunder, der blev til starten på Dokupartner. Vi er i en branche, hvor kunderne ofte har svært ved at gennemskue kontrakterne, og derfor også kan komme i tvivl om, hvad de egentlig betaler for. Det har vi gjort op med!

 

Gennemskuelige kontrakter og ingen binding

Hos os er kontrakterne 100% gennemskuelige. Vi har ingen skjulte grundbeløb eller andre skjulte omkostninger. Vi har ingen binding på servicekontrakter. Her får du altid en løsning, der passer præcis til dét, din virksomhed og arbejdsplads har brug for. Vi tør næsten garantere, at I kan spare penge, når vi har gennemgået jeres løsning.

 

De bedste produkter og fleksible servicekontrakter

Vi samarbejder med flere markedsledende leverandører, og derfor kan vi også love, at vi vil tilbyde jer den aller bedste løsning, på de bedste vilkår – ud fra det behov I har netop nu. Vi er nemlig ikke begrænset til en bestemt producent, og vores servicekontrakter er fleksible, så I aldrig binder jer op på et bestemt forbrug – eller på en for lang periode. Vores løsninger tager altid udgangspunkt i, at jeres behov kan ændre sig.

Dokupartner er stiftet af Søren Bundgaard og Carsten Dahl. Vi runder snart de 1000 kunder. Og vi er ovenud stolte af vores position i kopibranchen.

 

Pressen skriver

Artikel fra Erhvervsliv Randers

Artikel fra Erhvervsliv Randers

Vi støtter

Hvert år støtter vi en række foreninger og projekter, som er med til at gøre en forskel i samfundet, f.eks. inden for sundhed, sport og fællesskaber. Vi støtter blandt andre Danske Hospitalsklovne, Kræftens Bekæmpelse, Dansk Handicap Forbund og flere inden for lokalsporten.

Randers FC

Dokupartner ApS støtter op om og er engageret i lokalsporten i Randers og omegn. Dette gør vi bl.a. ved et bronzesponsorat i byens fodboldklub Randers FC.

Ree Park Safari

Via vores sponsorat i Ree Park Safari, hjælper vi til bevarelsen af udryddelsestruede dyr og sikrer dyrenes velfærd under gode og værdige forhold, der minder meget om deres naturlige omgivelser.

Ommersyssel IF

Vi støtter lokalsporten. Dokupartner er aktiv sponsor i flere lokale sportsklubber, blandt andre Ommersyssel IF.

Hørning IF Fodbold

Vi støtter lokalsporten. Dokupartner er aktiv sponsor i flere lokale sportsklubber, blandt andre Hørning IF Fodbold.